New Greenhouse – Studentbostäder

New Greenhouse är ett studenthubb som rymmer över 100 studenter precis som du, i ett hus i ständig utveckling för att göra mindre påverkan på miljön, för framtiden.  

New Greenhouse ger ständiga möjligheter till social interaktion, vilket är ett perfekt sätt för dig att träffa nya människor och få vänner som kommer från hela världen. Det är nära till centrum och ändå har du möjlighet att vandra på den skånska landsbygden.

Sverige går ofta i täten i globala miljöfrågor och Lunds universitet är internationellt känt för sin utbildning och forskning om gröna ämnen.
Fastigheten byggdes en gång som fröcentral – för att säkerställa grödornas kvalitet och hälsa. Huset är i ständig utveckling för att göra mindre påverkan på miljön för att rymma studenter med ett grönt hjärta.

Under sommaren 2022 har taket på fastigheten renoverats och fyllts med solceller, för att satsa på förnybar energi!

Sommaren 2023 har huset fått ett helt uppgraderat värmesystem.

Vart ligger New Greenhouse?

Greenhouse ligger i Råby, en idyllisk byliknande stadsdel i Lund. Lunds centrum ligger mindre än 15 minuter bort med buss eller cykel, och ändå har du fantastisk utsikt över det skånska landskapet.

750 meter bort ligger Råbytorps gårdsbutik med lokalt odlade frukter och grönsaker samt basvaror som ost, ägg, marmelad, bröd och blommor. 5 minuter bort med cykel ligger det nyrenoverade Linero-centret, med en livsmedelsbutik, ett apotek, pizzeria, med flera.  

Kontakt

Fastighetsansvarig Ella Martinsson
Mejl: newgreenhouse@outlook.com

Ring/sms:
+46 (0) 701-975230 
Adress: Stora Råby Byaväg 88, 224 80 Lund, Sverige 

New Greenhouse

newgreenhouse@outlook.com
0701-97 52 30
Stora Råby Byaväg 88
224 80 Lund, Sverige