New Greenhouse – Nyrenoverade studentbostäder i Lund

New Greenhouse är en studenthubb som rymmer över 100 studenter precis som du, i ett högkvalitativt nyrenoverat hus med hög ekologisk standard. 

New Greenhouse ger ständiga möjligheter till social interaktion, vilket är ett perfekt sätt för dig att träffa nya människor och få vänner som kommer från hela världen.Det ligger nära stadens centrum och ändå har du möjlighet att promenera i det skånska landskapet.

Sverige tar ofta ledningen i globala miljöfrågor och Lunds universitet är internationellt känt för sin utbildning och forskning om gröna ämnen. Lev Lund på sitt allra grönaste i New Greenhouse! Byggnaden uppfördes en gång föSeed Testing Agency – för att säkerställa kvaliteten och hälsan hos grödorna – och har nu totalrenoverats för att rymma studenter med ett grönt hjärta.

Vart ligger New Greenhouse?

Greenhouse ligger i Råby, en idyllisk byliknande stadsdel i Lund. Lunds centrum ligger mindre än 15 minuter bort med buss eller cykel, och ändå har du fantastisk utsikt över det skånska landskapet.

750 meter bort ligger Råbytorps gårdsbutik med lokalt odlade frukter och grönsaker samt basvaror som ost, ägg, marmelad, bröd och blommor. 5 minuter bort med cykel ligger det nyrenoverade Linero-centret, med en livsmedelsbutik, ett apotek, pizzeria, med flera.  

Kontakt

Fastighetsansvarig Lukas Agetorp:
Ring/sms:
+46 (0) 701-975230
E-post: newgreenhouse@crendo.se 
Adress: Stora Råby Byaväg 88, 224 80 Lund, Sverige 

New Greenhouse

newgreenhouse@crendo.se 
0701-97 52 30
Stora Råby Byaväg 88
224 80 Lund, Sverige